ΠΩΛΕΙΤΑΙ Κτίριο 330 τ.μ.

imageimageimageimage


Κτίριο 330 τ.μ.

Πάτρα , Περιοχή -  Βουδ: | Κωδικός Ακινήτου: #3323 . Πωλείται , παλιό αρχοντικό, (Κτίριο ) συνολικού εμβαδού  330τ.μ. σε ισόγειο 2 επιπέδων χωρίς θέρμανση . Αποτελείται από 6 υπνοδωμάτια , 1 κουζίνα , 2 σαλόνια , εσωτερική αποθήκη και 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 1920 και διαθέτει δάπεδα από μωσαϊκό. Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:
Ισόγειο: κουζίνα - σαλόνι τραπεζαρία - 3υπνοδωμάτια - λουτρό
Πρώτος όροφος : χώλ- 3 υπνοδωμάτια - λουτρό
. Στην τιμή περιλαμβάνεται ,  κατάστημα ισογείου και αποθήκη ισογείου . Τιμή 250.000€ .

 

Άλλο ένα ακίνητο που σας έφερε το VS REAL ESTATE. Για να αποφύγετε την ταλαιπωρία, χρησιμοποιήστε τον τετραψήφιο κωδικό αναφοράς του ακινήτου όπως αναγράφεται στην περιγραφή του όταν επικοινωνείτε μαζί μας ή διαφορετικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αναζήτηση για το ακίνητο στην ιστοσελίδα www.vsrealestate.gr ή επισκεφθείτε μας στο γραφείο μας στην διεύθυνση Μιαούλη 30Β και Ρήγα Φεραίου.

 

VS REAL ESTATE - ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ. ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : ΣΤΑΘΕΡΟ: 2614005158. ΚΙΝΗΤΟ: 6909735705 . EMAIL: info@vsrealestate.gr ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: www.vsrealestate.gr

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
VS REAL ESTATE
VS REAL ESTATE
Μεσιτικό Γραφείο

Ακολουθήστε μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και βρείτε εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ταιριάζει στις δικες σας ανάγκες.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή ΑκινήτουΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα