ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Κατάστημα 161 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Κατάστημα 161 τ.μ.

Πάτρα, Περιοχή Πάτρα - Κέντρο:Κωδικός Ακινήτου: #4036 Ενοικιάζεται Κατάστημα συνολικής επιφάνιας 161τ.μ. προσόψεως σε ισόγειο 2 επιπέδων χωρίς θέρμανση. Αποτελείται από 4 συνολικά ξεχωριστούς χώρους, αποθήκη και 1 WC. Είναι κατασκευασμένο το 1983 και διαθέτει . Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:
ΙΣΟΓΕΙΟ: Εμβαδόν 81 τμ από 3 χώρους και wc.
ΠΑΤΑΡΙ: Εμβαδόν 80 τμ  από 2 χώρους.
Χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα. Τιμή 650€ | 

 

Άλλο ένα ακίνητο που σας έφερε το VS REAL ESTATE. Για να αποφύγετε την ταλαιπωρία, χρησιμοποιήστε τον τετραψήφιο κωδικό αναφοράς του ακινήτου όπως αναγράφεται στην περιγραφή του όταν επικοινωνείτε μαζί μας ή διαφορετικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αναζήτηση για το ακίνητο στην ιστοσελίδα www.vsrealestate.gr ή επισκεφθείτε μας στο γραφείο μας στην διεύθυνση Μιαούλη 30Β και Ρήγα Φεραίου.

 

VS REAL ESTATE - ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ. ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : ΣΤΑΘΕΡΟ: 2614005158. ΚΙΝΗΤΟ: 6909735705 . EMAIL: info@vsrealestate.gr ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: www.vsrealestate.gr

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
VS REAL ESTATE
VS REAL ESTATE
Μεσιτικό Γραφείο

Ακολουθήστε μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και βρείτε εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ταιριάζει στις δικες σας ανάγκες.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή ΑκινήτουΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα