ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Studio 26 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Studio 26 τ.μ.

Ρίο ,Περιοχή -  Κέντρο - Ρίο: Κωδικός Ακινήτου: #4042 . Ενοικιάζεται ,  Studio συνολικού εμβαδού  26τ.μ. προσόψεως σε ισόγειο με ατομική θέρμανση θερμοπομπού . Αποτελείται από ενιαίο χώρο κουζίνα - υπνοδωμάτιο  και μπάνιο . Είναι επιπλωμένο και εξοπλισμένο , κατασκευασμένο το 1996 , βαμμένο και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια , εξωτερική θέση στάθμευσης , δάπεδα από πλακάκι και εξωτερικό χώρο . Είναι ιδανικό για φοιτητές ή εργαζόμενους χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 150€ .

 

Άλλο ένα ακίνητο που σας έφερε το VS REAL ESTATE. Για να αποφύγετε την ταλαιπωρία, χρησιμοποιήστε τον τετραψήφιο κωδικό αναφοράς του ακινήτου όπως αναγράφεται στην περιγραφή του όταν επικοινωνείτε μαζί μας ή διαφορετικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αναζήτηση για το ακίνητο στην ιστοσελίδα www.vsrealestate.gr ή επισκεφθείτε μας στο γραφείο μας στην διεύθυνση Μιαούλη 30Β και Ρήγα Φεραίου.

 

VS REAL ESTATE - ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ. ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : ΣΤΑΘΕΡΟ: 2614005158. ΚΙΝΗΤΟ: 6909735705 . EMAIL: info@vsrealestate.gr ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: www.vsrealestate.gr

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
VS REAL ESTATE
VS REAL ESTATE
Μεσιτικό Γραφείο

Ακολουθήστε μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και βρείτε εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ταιριάζει στις δικες σας ανάγκες.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή ΑκινήτουΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα